baner rrethbaner reth per tel (1)

About Us

Ne jemi një ekip i arkitektëve, inxhinierëve, stilistëve dhe punëtorëve të trajnuar mirë.
Së bashku prodhojmë dizajn unike, për t’u përshtatur në stilin e çdo hapësire ekzistuese.
Metaliku ështe i specializuar ne prodhimin e Dyerve per oborre, rrethojave per oborre, terasave,
shkallëve metalike, e shume produkte tjera nga metali.
Duke ofruar cilësi dhe Standarte te larta,me përvojë dhe mjeshtërinë tonë ju garantojmë cilësi dhe korrektësi me Teknologjinë e fundit Moderne digjitale.

Contact

Telephone: +383 44 872 000
[email protected]

Street: William Walker, Prizren, Kosovo, 20000
Monday – Saturday: 09:00 to 17:00

Ekipa

  Anthony Moore

  Founder & CEO

  Douglas Morgan

  Creative Director

  Kimberly Miller

  Sales Director